Och detta hnder ofta i Sverige

Опубликовано: Март 30, 2014 в 10:22

Автор:

Категории: Новости

Min mamma begick sj

Become a Redditorand subscribe to one of thousands of communities.796

Serislvmord fr en mnad sen och. Det r ljligt hur lite vi pratar, undervisar och berttar om sjlvmord. Jag cheap canada goose uk frlorade min canada goose outlet online canada goose factory sale mamma den frsta april 16:20 efter att hon haft bipolr sjukdom buy canada goose jacket cheap i mnga r. Hennes kamp vart fr kraftig canada goose uk outlet och depressionen vann kampen.

Ngon canada goose outlet jackets stans har jag knt ilska mot canada goose outlet sale henne fr att hon gjorde Canada Goose sale official canada goose outlet det och lmnade canada goose outlet canada mig nr jag har hela mitt liv framfr mig, ngonstans r jag sur p mig sjlv fr att jag canada goose Canada Goose Jackets outlet uk sale inte gjorde mer men canada goose uk black friday nu knner jag bara ilska p hur dliga vi r i Sverige p sjlvmord. Jag har gtt i skola i 12 canada goose jacket outlet r snart, om en mnad och en canada goose outlet nyc vecka tar jag studenten. Vi Canada Goose Outlet har pratat om hur rkning frstr dina canada goose outlet reviews lungor, att canada goose outlet online uk mobbning gr folk ledsna, att cancer r skit och hur viktigt det r att g p idrott fr att immunfrsvaret ska hlla igng. Men inte en nda gng canada goose coats har skolor informerat om depression. Jag har varit livrdd fr att frlora mer mnniskor omkring mig efter det hr och folk tycker nstan det r konstigt att jag pratar om mnet. Det r nstan s man vill mrklgga att hon begick sjlvmord efter canada goose outlet det hnde. Nu kan jag inte prata om hur en arbetsplats ser p depression och sjlvmord d jag aldrig varit fast anstlld. Jag pratar Canada Goose Coats On Sale strikt ur min syn.

Jag pratade med mina vnner om de ngon gng under sitt liv funderat p att beg sjlvmord, och 5 canada goose ca av 6 svarade ja. Det kanske r tonrsproblem, det kanske r allvarligt, vad canada goose outlet canada goose coats on sale in usa vet jag. Men de ppnade upp sig och dem hade tnkt p det ngon gng. Detta kanske inte sger ngot om hur det ser ut. Men enligt en snabb googling s visar denna canada goose black friday sale sida ett canada goose outlet toronto factory intressant citat, det str det fljande «Eftersom ddligheten bland unga i Sverige r lg utgr suicid den nst vanligaste ddsorsaken bland personer i ldern 15 29 r», detta var Canada Goose online 2016 och d dog cirka 190 personer via sjlvmord i ldern 15 29. (Detta rknar sklart inte med misslyckade frsk) och nd s r det ingen som vill prata om mnet.

Min mormor hade cancer nr jag var barn, och canada goose black friday sale ven fast ven hon frlorade Canada Goose Online sin kamp med en vldigt annorlunda sjukdom n bipolr s sg situationen vldigt annorlunda ut. Hon fick behandlingar gratis, canada goose outlet shop dem gjorde allting, de tittade till henne nstan dagligen, hon hade rutinkollar och s vidare. Men nr canada goose min mamma frskte beg sjlvmord och misslyckades s vart hon inte ens tvingad att g till terapi, de slppte henne ngon dag eftert och sen var det inte mer n s. Pratade inte med familjen om vad vi skulle gra canada goose factory outlet eller hur vi skulle bete oss. Det bara var.

Knner rent politiskt ocks canadian goose jacket att vi skulle tjnat otroligt mycket uk canada goose outlet canada goose outlet store uk pengar om canada goose outlet uk vi satte in mer vrd t deprimerade och instabila mnniskor. Varfr? Vrd r dyrt? Drygt en mnniska om uk canada goose dagen hoppar framfr tget i Sverige (Min source r en lokfrare som pratade med oss efter det med mamma hnde, s vet inte om det r sant eller inte. Hon berttade att det r ngot man fr lra sig i deras utbildning. Har helt rligt inte faktakollat)

Det som hnder d canada goose outlet store canada goose store r att folk sitter fast p tget, kommer sent till jobb och s goose outlet canada vidare. Tgtrafiken str stilla i flera timmar. canada goose uk shop Det kommer poliser som lr identifiera och informera familj. Det kommer folk som lr «stda upp» rran. Och sedan buy canada goose jacket lr trafikverket betala fr den ddes begravning plus ge arvingen en summa pengar som «skadestnd.» Det r flera 100 000 kr vi snackar om totalt. Och detta hnder ofta i Sverige.

Jag skulle aldrig gjort detta inlgg, fr jag sg det heller inte Canada Goose Parka som en grej som faktiskt https://www.canadagoosejacketsalesca.co.uk kan hnda. Men nu cheap Canada Goose nr det r verklighet s tycker jag att det r otroligt synd att ingen under hela min livstid har pratat om det. Vill bara canada goose outlet parka sprida det, ta hand om canada goose outlet new york city era nra och canada goose clearance kra. Sg att ni lskar dem, speciellt ifall ni vet att de har haft problem med saker i deras liv. Era vnner kan ha ngot sjukt jobbigt som har hnt utan att bertta det, bara canada goose clearance sale att visa att ni canada goose outlet black friday finns dr kan gra otroligt mycket frndring.

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Top Меню