Han trenger vår støtte akkurat nå

Опубликовано: Июль 9, 2014 в 07:06

Автор:

Категории: Новости

ubermonkey u

canada goose dunjakke PurpleHooloovoo 3 poeng levert inn 17 timer siden canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk ekte Jeg har blitt angrepet great site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge av en person på narkotika mens du går i sentrum. Flere kolleger har også vært. Jeg hadde folk hoppe på Toronto-hetten på bilen min på Midtown Randall, jeg tror jeg berettiget. canada goose norge nettbutikk ekte

Kriminalitet generelt betyr ikke det helt trygt overalt. Mislighold er gjennomsnitt, og gjennomsnittet ditt er hele landet. Hva tror du gjennomsnittet er på den McDonald Kriminaliteten for de siste 24 timene er 100%. Og ja, jeg ville absolutt forvente gangvold der.

Trekk hodet ut av sanden og se på virkeligheten. Det er ikke pent og lykkelig og rettferdig for alle, men vi må se problemene for å begynne å fikse dem.

LOL. Du er dårlig i matte. Frekvensen for de siste 24 timene vil sikkert være høy, men det er bare 100% hvis hver patron ble angrepet. Statistisk sett er McDonald fortsatt veldig trygt.

canada goose norge forhandler Og ja, jeg ville absolutt forvente gangvold der. canada goose norge forhandler

Du forventer klart mye kriminalitet på mange steder, men jeg spør ikke hva du forventer. Hva jeg spør om er om du er klar over bokstavelig talt ENHVER faktisk gjengeraktivitet på den plasseringen. Min forventning er at du ikke er det.

Trekk hodet ut av sanden og se på virkeligheten.

canada goose jakke oslo Vel, en av oss burde i det minste. canada goose jakke oslo

Folk overskrider risikoen for kriminalitet drastisk. Fordi vi pleier å leve og jobbe bare i nærheten av mennesker som vi, har vi også en tendens til å oppleve noen fra noen få skritt ned i sosioøkonomiske farger som farlig.

canada goose norge nettbutikk Du forsettlig ignorerer det faktum at det er et alvorlig narkotikaproblem i området med ustabile mennesker, som av dem har angrepet meg og andre tidligere. canada goose norge nettbutikk

Du forsettlig ignorerer at bussholdeplassen er stasjonen (en lang med Wheeler) som våre fengsel og institusjoner for mental helse gir billetter til, og derfor hvor de går bort.

Du forsettlig ignorerer at kriminalitet i dette området er høyere enn i andre steder, som vist av den opprinnelige artikkelen som er lagt inn her.

canada goose importør norge Kriminalitet skjer mer i enkelte områder. Det skjer en sammenheng med fattigdom. Det skjer en sammenheng med narkotikabruk. Bare fordi det faktum gjør deg ubehagelig betyr ikke at du kan ignorere det. canada goose importør norge

Det er statistisk usannsynlig at huset mitt skal ta på seg brann, men jeg har fortsatt en røykvarsler. Det er statistisk lite sannsynlig for meg å komme inn i en ulykke hver gang jeg kjører, men jeg bærer alltid et sikkerhetsbelte. Risikoen er smart, men det er noe du forsettlig velger å ikke være.

canada goose salg Fortell meg igjen at du så godt forstår situasjonen til disse harmløse menneskene. Fortell meg igjen at jeg bare er altfor nervøs. Fortell meg disse tingene mens du står på parkeringsplassen til McDonalds over natten, og føl deg helt trygg. canada goose salg

canada goose outlet norge 1 poeng innlevert 16 timer siden canada goose outlet norge

canada goose norge Du forsettlig ignorerer at kriminalitet i dette området er høyere enn i andre steder, som det fremgår av den opprinnelige artikkelen som er lagt inn her. canada goose norge

canada goose jakke Kriminalitet i urbane Houston er høyere enn det er i Danmark, men det betyr ikke at urban Houston er objektivt farlig. canada goose jakke

Kriminalitet skjer mer i enkelte områder. Det skjer en sammenheng med fattigdom. Det skjer en sammenheng med narkotikabruk. Bare fordi det faktum gjør deg ubehagelig betyr ikke at du bare kan ignorere det.

Du har dårlig leseforståelse.

canada goose i norge ‘Så flott å tilbringe dagen med denne mannen.’ Så mange av dere vet alle, jeg elsker Jan Ullrich. Han var en spesiell konkurrent til meg. Han skremte meg, han motiverte meg, og virkelig brakte ut det beste i meg. Ren klasse outlet new york på sykkelen, ‘skrev Armstrong. canada goose i norge

‘Rask frem til i dag, og min venn går gjennom en grov patch. Jeg kunne ikke passere muligheten til å komme til Tyskland for å tilbringe noen få dager med ham. Vennligst hold Jan i alle dine tanker og bønner. Han trenger vår støtte akkurat nå. ‘

Ullrich er tydeligvis i en Canada goose stockists uk veldig dårlig sted. Jeg håper han kan rette sitt liv ut, gjøre forandringer og gjenopprette.

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Top Меню