Han er ikke veldig bra i arena forsvar (de fleste målretter

Опубликовано: Январь 6, 2014 в 10:44

Автор:

Категории: Новости

Hvordan mister canada goose jakke oslo jeg bakken i arenaen

Her er min teori på arenaen. Det suger og sannsynligvis på ingen måte canada goose outlet norge gjenspeiler virkeligheten. I arena er det mye lettere å angripe enn å forsvare. På angrep Du kan velge dine motstandere. Du kan målrette ned problemtegn. Du kan velge rekkefølgen på dine evner. På canada goose norge nettbutikk ekte forsvaret velger motstanderen deg (sannsynligvis fordi du er svak) og AI misbruker dine evner og AI setter sjelden ned et tegn. Jeg forblir flytende i 500-tallet som deg. Men teamet mitt har mistet makt fordi jeg fokuserer på raiding. Så jeg pleide å være over alle, og nå er jeg under. Men jeg vinner fortsatt canada-goose-jakker alle mine kamper og mister meg. Jeg starter de fleste dager på omtrent 600 og ender opp på om lag 300 når belønningene går ut. Og jeg har brukt kjerner for å komme inn i de høye 100-tallene og det samme. Jeg mister flekker mens jeg sover og får dem mens jeg er våken. Det er bare en stor slipe frem og tilbake. Fordi det ikke er noe du kan gjøre på forsvaret, til og med begynne å holde et sted. Du kan lage et skummelt utseende lag og folk snakker om svart enke eller hva som helst, jeg ser ikke engang på motstandersammensetninger lenger. Lag med alle de gode tegnene som ti tusen kraft over meg, vinder jeg fortsatt. Alena er alt om slipen, tredemølleen som du legger den i. Du går opp og ned. Du prøver å se skummelt ut. Men på slutten av dagen, jo høyere går du jo raskere du faller. Finn et sted med en mengde slip du er ok med. Og hang ut på det punktet. Ikke bli fornærmet av dette forslaget, canada goose norge men jeg kontrollerer bare at forsvaret ditt er riktig. Gå til ‘Set Defense’ øverst i venstre hjørne av skjermen der du ser ditt Arena-team. du er sikker på at du har det rette laget på plass, jeg prøver personlig å sørge for at Thanos og Crossbones booker teamet ditt. Med andre ord, legg Thanos langt til venstre og CB helt til høyre. På denne måten hvis du angripes av en grunnleggende angrep fra noen som Ravager Boomer eller Quake Basic, begrenser du skaden på tanken og bare en annen champ (ins tead av tre). Thanos er ikke en hovedtank. Han til sakte for å få sin taunt av, ingen forspenning, og sakte for å lade opp taunt. Thanos og Xbones taunt samtidig som Thanos er helt ubrukelig da han vant ta treff, vil de ta ut xbones. Så hans AOE-helbredelse er ubrukelig fordi han ikke tok skade. Så han hjelper deg i utgangspunktet ikke på noen måte som en tank. Og hans skade er for lav til å hjelpe deg på andre måter. Hvis du skal bruke XBones, er den eneste sjansen for overlevelse på forsvaret Drax eller noen som kan gi forsvaret opp til XBones. Jeg sier ikke at Thanos eller XBones er dårlige. De er begge store. Men du må tenke på AI når du bestemmer deg for forsvaret. Et dårlig AI-lag vil enkelt falle til svake lag. Jeg har ingen problemer med å slå lag med canada goose dunjakke opptil 20k mer kraft enn meg når jeg er i forseelse. Eventuelt vil du holde angrep fra glasskanonene dine. Bedre å taunt med noen som faktisk har helse og vi er fortsatt rundt for å taunt etter 1 eller 2 svinger. Det avhenger også veldig mye av giret til XBones. På utveksling 1 4 er han flott. 5 8 ikke så bra, 9 og opp han er god. Jeg pleier å målrette lag med XBones. canada goose jakke Det garantert lett drep av en viktig karakter. Hvis din XBones ikke overlever for å komme seg ut av detonatet, slipper du et verdifullt spor. Mitt lag i årevis var Drax, XBones, Gamaora, Quake, Yondu. Jeg har nylig byttet XBones til et lavere gear Thanos, og rangene jeg droppet halverte. canada goose outlet Hvis du vil slippe flekker, velg Crossbones.Han er ikke veldig tett sammenlignet med de 3 store stridsvogner (Cap, Drax, Thanos). Og hans AI taper. Så går han nesten like fort som et knep og kan beskyttes på forsvar. Hans problem er at han er ubrukelig som noe annet enn en veldig middelmådig skade svamp med mindre han overlever noen svinger. Og det kommer ikke til å skje. Andre tanker går ned tregere, og har enten verktøy (Cap) eller en pretaunt (Drax). Crossbones er ikke bra. Han er ikke veldig bra i arena forsvar (de fleste målretter Crossbones lag), og hans tagger er så nyttige. Quake har også veldig nyttige koder, canada goose i norge men hun er bedre canada goose importør norge i arena både i lovbrudd og forsvar, og vil være et fint medlem for en kommende Ironman-begivenhet. Så du canada goose norge nettbutikk vil grøft Crossbones for sure.You canada goose salg kan erstatte Crossbones med enten Cap eller Drax. Jeg vet ikke hva Cap er på, men Drax er bedre på arenaforsvar og har Cosmic-taggen. Så han er et mye bedre valg, med mindre du kjøpte Cap-pakken. Bytt ut Thanos. Jeg har hørt Hawkeye, og han er endelig innen 1k av NN. Skal jeg erstatte NN med Hawkeye, så er jeg bra, eller trenger jeg også å fullføre Drax og erstatte en annen karbon også? Jeg vet at alle canada goose norge forhandler sier at de skal løpe Drax, men jeg har aldri problemer med Drax forsvarsteam med Cap Shield kaste og Quake buff clearing 2. evne. Er jeg nøtter.

canada goose jakke herre

canada goose outlet

canada goose salg

canada canada goose billig goose jakke dame

canada goose victoria parka

canada goose victoria

canada goose jakker herre

canada goose dame

canada goose trillium

canada goose jakke

canada goose herre

canada goose norge

canada goose jakker dame

canada goose.

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Top Меню